Nonih. Ny kirjotan ensimmäistä blogiani. Ja se o suoemn euroviisu karsinnoista. Euroviisu karsinta lähestyy viuhaa vauhtia joten kirjotan tässä omat arvioni ketkä ovat ennakkosuosikki ja ketkä ovat haastajat jne.

Ennakkosuosikki: Kwan

-Kwan lähtee mielestäni selvänä ennakkosuosikkina tähän skabaa. Kwanin kappale 10 000 light years on iha jees kappale mielestäni mut ei mikää loistokas. siinä sävel on yhtä ja samaa eikä eroa kappale kovin kummoisesti kokonaisuudessa. mut Kwanilla on niin vankka fani pohja Suomessa että uskon että suomalaiset äänestävät Kwanin voittajaksi.

Haastajat: Jari Sillanpää, Waldos People, Tapani Kansa

-Jari Sillanpään kappale Kirkas kipinä ei ole kovin kummoinen mielestäni mut on se sellane 7-8 arvonen. Ja niinkuin Kwanila nioin Jari Sillanpäällä on oma kannattaja joukkonsa joka voi aiheuttaa pikku yllätyksen ja äänestää Jarin jatkoon.

-Waldos Peoplelin kappale Lose control on hyvä kipale mut en usko että se riittää voittoon koska äänet menee ehkä tonne Kwanille. Mutta haastaa kyllä.

- Ja sitten Tapani Kansa. Yks miun suosikeista koko kisassa. Mutta kappale ei ole kovin kummoinen. mut eiköhä Tapani taistele finaalipaikasta. Superfinaaliin pääsy on sitte kovemman tien takana.

Musta Hevonen: Passionworks, Sani

- Passionworks on miun ykkössuosikki. Kun kuulin Passionworksin Surrender kappaleen ekan kerran, tulk ikylmät väreet. Pidin todella paljon tästä kappaleesta. Tässä on erilaista sekotusta. Tämä mielestäni eroaa kaikista muista kappaleista. Tämä ei ole samanlaista roskaa koko kappale vaa sävel vaihtelee ja muuteki on monipuolinen kappale. Finaaliin pääsy voi olla aika kivinen, mutta uskon että pääsevät finaaliin.

- Sani on toinen joka yllätti positiivisesti. Doctor Doctor kappale on hyvä Sanin laulamana ku siinä tulee sellane pehmeys. Mutta... Riittääkö se finaalipaikkaan? Epäilen, mutta toivottavasti sitte takaportin kautta.

Floppi: Remu

-Jos pitää valita yksi floppi joka ei välttämättä menesty nii  Remu on minun floppini. Kappale planeetta on erittäin huono tekele kokonaisuudessaan. Siinä ei ole mitää hyvää. Näin kuuma nimi, mutta tälläne kappale karsintaan. Odotin enemmän Remulta. Mutta Remulla on kumminkin kova kannattaja joukko joka äänestää hänet finaaliin. Itse en äänestäisi.

Muut: Tiara, Signmark, Vink, Riikka, Janita

- Tiarasta, Signmarkista, Vinkistä, Riikasta ja Janitasta voi sanoa sen että ei mahdollisuutta finaaliin. Näistä ehkä Signmark voisi olla sellane kanditaatti joka taistelee paikasta finaaliin mutta eie edustamaa Suomea